LA MOSTRA. Modalitat infantil i primària. Fotografia

CLICA AQUÍ PER VISUALITZAR EL TREBALL


HEM SIGUT PREMIATS !!


28 d’abr. 2010

COLÒNIES DE P5

Els nens i nenes de P5, les seves tutores: La Cristina, la Mercè i la Dolors, juntament amb la Imma, la Montse i la Gemma, hem anat de colònies al Mas Suro de Sant Gregori.
Realment han anat genial ! El temps ens ha acompanyat, els nens i nenes s'han portat d'excepció i les activitats que s'han realitzat els han agradat molt.
Si no fos perquè l'autocar de tornada va fer un xic tard al venir-nos a buscar, podríem titllar les colònies de Perfecta !
Espero que gaudiu veient aquestes fotografies !

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens ho vam passar genial! I el temps ens va acompanyar! No ens podem queixar! Hem gaudit dos dies tots plegats envoltats de natura, animals i la màgia de les fades!

Anònim ha dit...

Ens ho vam passar genial i el temps ens va acompanyar! No ens podem queixar... Vam gaudir tots plegats de la natura, dels animals i de la màgia de les fades!

Unknown ha dit...

Tot va anar mooooolt bé, els nens molt contents i participatius, els monitors engrescadors, els jocs divertits, les mestres animades, el menjar adequat, el temps genial... L'únic toc negatiu, l'arribada, ai l'autocar, ens va arribar tard... Però el bo és el que recordarem!!!